Minister Schouten visits Agritech and NAFTC-Africa's trade delegation in Tel Aviv


In the picture: Minister Schouten, DG Agro and Nature Marjolein Sonnema, NAFTC President and entrepreneur Jan Hak during the company presentations at Agritech in Tel Aviv

Minister of Agriculture, Nature and Food Quality (LNV) visited Agritech Tel Aviv and Dutch entrepreneurs. A large Dutch (NAFTC) Agro, Food & Technology Innovation and Trade delegation with 40 participating entrepreneurs visited Israel and the Palestinian Territories last week. After their visit program they travelled to Egypt for a subsequent program.

On May 9th Minister Schouten visited the Holland Innovation Lounge booth on the Agritech exhibition grounds. A day later, she and prof. Louise Fresco (president of the Board of Wageningen University R&D) visited, together with a NAFTC trade delegation, Palestinian companies and entrepreneurs in Jericho.

In the picture: Surrounded by Dutch entrepreneurs: Jan Hak, Ate Oostra, Minister Carola Schouten, DG Agro and Nature Marjolein Sonnema,

In Dutch:

Minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) bezoekt Agritech Tel Aviv en Nederlandse beurs- en conferentiedeelnemers. Israël en de Palestijnse Gebieden werden vorige week bezocht door een grote Nederlandse NAFTC ‘Agro, Food & Technology’ Innovatie- en Handelsmissie met 40 deelnemende ondernemers uit het midden en klein bedrijf. Minister Schouten bezocht op 9 mei het Nederlandse Paviljoen op het Agritech beursterrein. De dag erna ontmoette zij Palestijnse bedrijven en ondernemers in Jericho samen met Louise Fresco, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen Universiteit, en een Nederlandse handelsdelegatie. De delegatie reisde vervolgens door naar Egypte voor een aansluitend programma.

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square