Agro, Food & Technology Innovatie- & Handelsmissie naar Israel, 7 - 11 mei 2018

Israël is een Innovatie ‘Hot Spot’

Israël is uitgegroeid tot een locatie die internationaal kan wedijveren met innovatie hotspots als Silicon Valley. Was Israel altijd al voorloper in water management en irrigatietechnologie, de innovatie-ontwikkelingen vertaalden zich de laatste jaren ook met name in de subsectoren Smart Pharming (Big Data, Toepassing van Drones), Robotics, Cybersecurity, Nieuwe gewassen en Biotechnology, Alternatieve proteinen en nieuwe systemen.

Deze bedrijvenmissie laat u kennismaken met bijzondere Israëlische bedrijven in de groeisectoren, en geeft toegang to diverse netwerkbijeenkomsten.Het programma biedttevens deelname aan AgriVest 2018, met lezing door prof. Louise Fresco (Voorzitter R&D Wageningen Universiteit) en een bezoek aan de Agritech 2018. Aanvullend verzorgen wij gepersonaliseerde matchmaking.

Deelname aan Holland Innovation Lounge op Agritech 2018 (optioneel) SANEC/NAFTC-AFRICA neemt met een groep Nederlandse bedrijven deel aan de beurs middels een gezamenlijke stand. Deze wordt door een professionele hostess bemand die de verschillende bedrijven kan vertegenwoordigen, waardoor u vrij bent om op of buiten de beurs afspraken te hebben De beurs is een must voor iedereen die actief is in productie, marketing, R&D in de verschillende land- en tuinbouw sectoren, zowel direct als indirect. Het is een relatief kleinere beurs maar met een zeer groot bereik door haar bezoekers uit Israël, het Midden-Oosten, Aziatische en Afrikaanse landen.

Matchmaking Op uw verzoek gaan wij voor u aan de slag om voorafgaande aan de beurs interessante partijen te benaderen en, bij wederzijdse interesse, afspraken in te plannen tijdens uw verblijf.

Voor wie?

Investeerders, onderzoekers en bedrijven die actief in R&D, serviceverlening, security en productie in de Land- en Tuinbouw sectoren. Levensmiddelenontwikkeling en Water Management, Aquaculture.

Programma

7 mei Vlucht naar Israël,aankomst einde middag, Welcome Briefing

8 mei AgriVest Tel Aviv met Netwerkdiner, Agritech Conferentie

9 mei Bezoek aan Agritech 2018 + Tailor Made Matchmaking op de beurs +

Agritech Conferentie Avondontvangst bij onze Ambassadeur

10 mei Start-up bezoeken, Agritech Tours en/of en vrij / optioneel programma, Diner + Netwerkreceptie.

11 mei Middagvlucht naar Nederland

Voor exposanten zijn 8 - 10 mei tevens beursdagen voor AgriTech 2018.

Deelname aan de AgriVest en/of Agritech Conferentie zijn optionele activiteiten binnen het programma.

Kosten

Missie

Missiedeelnamekosten bedragen € 950,- per bedrijf (maximaal 2 deelnemers per bedrijf). Bij meer dan 2 deelnemers bedragen de meerkosten € 475,- per extra deelnemer.

Beursdeelname en missie-avondprogramma Exposeren op de gezamenlijke Holland Lounge stand met hostess is mogeiljk voor EUR 3.450,-

Hiervoor ontvangt u 2m2 Expositieruimte, Presentatieruimte op een wandpaneel, ruimte in brochurehouder en vermelding in de beurscatalogus en deelname aan het avondprogramma van de missie voor twee personen. Bij meer dan twee personen bedragen de extra kosten € 375,- per extra deelnemer.

Genoemde kosten zijn exclusief reis- en hotelkosten. Uiteraard kunnen wij u op dit gebied wel adviseren of een aanbieding verzorgen.

Met een missievoucher krijgt u mogelijk een financiële bijdrage voor deelname aan deze missie. Kijk op www.rvo.nl voor de voorwaarden.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven en intake:

Deze link brengt u naar de pagina met het aanmeldingsformulier.

Het intake formulier treft u hier.

contact: SANEC-EMEA, dhr. Wesley Smant.

Email: wesley.smant@sanec.nl

www.sanec.org / www.naftc-africa.com

AgriTech en AgriVest: www.agritechisrael.org en www.agrivestisrael.com

Organisatie

SANEC-EMEA en NAFTC-Africa

Supporting Partners

Nederlandse Ambassade in Tel Aviv

Startup Nation Central - www.startupnationcentral.org

Kamer van Koophandel Israel - Nederland

Metropolitan Food Security - www.metropolitanfoodsecurity.nl

NAFTC Africa, Afric, Teampro

Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square